Otthon is könnyen elkészíthető koktélok Húsvét alkalmából!

Az idei Húsvét sajnos igazán rendkívülinek bizonyul. Az utcák nem hangosak sem locsoló versektől, sem szódaspricc elől menekülő lányok segélykérő kiáltásaitól. A koronavírus mindannyiunk életébe elkerülhetetlen változásokat hozott. Azonban ennek nem feltétlenül kell a kreativitásunk rovására is mennie.

Bővebben
3 aperitif koktél, amely tökéletessé varázsolja a vasárnapi ebédet

Gasztronómiailag az aperitif szerepe az étvágygerjesztés. Ebből kifolyólag az aperitfek olyan alkoholos italok, amelyek segítenek előkészíteni a gyomrot az étkezéshez. Növelik az éhségérzetet, serkentik a gyomornedv kiválasztását, így az étkezés sokkal ízesebb és kellemes élménnyé válhat. Ezek lehetnek alkohol tartalmúak vagy alkoholmentesek, és száraz, kesernyés, savanykás, fanyar ízvilágot képviselnek.
Az aperitifek sora rendkívül hosszú, mégis leggyakrabban likőröket szolgálnak fel az étkezések előtt.

Íme 3 koktél, amelyet a vasárnapi ebédhez is ajánlunk! 🍽️🥂

Bővebben
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TIPPEK I. - A rendezvény céljának meghatározása

Mielőtt egy esemény megszervezésre kerül, fontos tisztázni néhány alapvető kérdést, amelyből a végén összeáll a rendezvény teljes képe.

A legtöbb esetben, amikor cégen belül megbíznak egy kollégát, hogy szervezzen meg egy rendezvényt, akkor elmondanak neki néhány paramétert és utána legtöbbször itt be is zárul a kör. Ezt követően maximum egy-egy státusz megbeszélésen ellenőrzik a projekt állását.

Bővebben